Respect 4Talent gaat samen met bureau 2FM: HR-bureau 2FM ontstaat.

De verbindende en bemiddelende vaardigheden van een professionele arbeidsmediator zorgen ervoor dat transformaties in bijvoorbeeld vernieuwende HR processen, aanpassingen in arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen door de medewerkers goed worden ontvangen.

Er is veel aandacht voor participatie, het wegnemen van zorgen en het laten aansluiten van belangen. Het houdt bestuur, directie en MT-leden aangesloten met de actualiteit voor de individu in de eigen organisatie. Dit heeft ertoe geleid dat al vele veranderopdrachten succesvol zijn afgerond.

Mens en Organisatie staan centraal.

Dat is de gezamenlijke kracht van Mediationbureau 2FM en Respect 4Talent.

Wanneer zij samenwerken dan ontstaat HR-bureau 2FM.

En per 01 juli 2022 is dat geformaliseerd.

Wil je als werkgever sparren over de mogelijkheden en wat het jouw organisatie, jezelf en je medewerkers oplevert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag vrijblijvend naar u toe ter kennismaking.

Geplaatst in Algemeen.