Assistent-Accountant

Vacature referentie: A1801

Functie-titel: Assistent-Accountant

Locatie: Den Bosch (MKB)

en

Locatie: Waalwijk (voor deze locatie is affiniteit en bekendheid met de Agrarische Sector een must).

Daarnaast zijn er diverse andere locaties beschikbaar in Gelderland en Noord-Brabant.

Ervaring:

  • Junior
  • Medior
  • Senior

Voor diverse gradaties van ervaringsjaren zijn vacatures beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-omschrijving

In de functie van Assistent-Accountant heb je veelvuldig contact met klanten. Je signaleert adviesvragen die je zelf beantwoordt of doorspeelt aan de juiste collega. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken. Als nieuwe collega krijg je bij dit toonaangevende landelijke accountantskantoor eigen verantwoordelijkheid en ga je ook snel zelfstandig naar klanten toe. Assistent-Accountants die de opleiding volgen tot Accountant, nemen deel aan het Young Professional Program. Binnen dit programma krijg je professionele begeleiding. Je ontwikkelt vakinhoudelijke vaardigheden maar met name ook ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden en coachingsvaardigheden.

Zo ziet je dag eruit

Je hebt veel direct contact met klanten. Voor jouw klanten verzorg je  administraties van uiteenlopende moeilijkheidsgraad, zowel vanuit ons kantoor als bij de klant. Je ondersteunt klanten bij de inrichting van de administratie. Voor afsluitwerkzaamheden en voor ondersteuning en controle van hun administratieve werkzaamheden ga je regelmatig bij klanten langs. Samen met de eindverantwoordelijke accountant ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en het doen van aangiftes.

Jouw profiel

Je hebt een hbo-opleiding met succes afgerond en studeert voor accountant, of bent bereid hiermee te starten. Indien nodig volg je eerst een schakeltraject. Relevante werkervaring in de accountancybranche is een pré. Je bent sterk op sociaal en communicatief gebied. Je werkt graag in teamverband: samen met collega’s en klanten bouwen aan de toekomst.

Wat zij je bieden

Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. Zij vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben ze een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling. Je krijgt bij dit toonaangevende landelijke accountantskantoor om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden maar ook aan de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. Zij stimuleren je om zelf de verantwoordelijkheid en regie te nemen voor je loopbaan.