Tenderbegeleiding

Advies en begeleiding in het traject voor, tijdens en na de inkoop van flexibele arbeid.


Wanneer u diverse arbeidsbemiddelaars uitnodigt om een bepaalde dienst in te kopen of uit te besteden is het belangrijk de juiste factorenafweging te hanteren. Het correct uitschrijven kost weliswaar werk, maar zorgt wel voor een zorgvuldige selectie. Er wordt helder inzicht gekregen van de marktpartijen en hun kwaliteit en pricing. Het tenderen is inmiddels een belangrijke weg om ook de inkoopkosten aanzienlijk te verlagen.

"De uitdaging is de diversiteit standaardiseren
om appels met appels te kunnen vergelijken."

Naast het bepalen van uw inkoopstrategie en uw inkoopbehoefte, doorloopt u onderstaande belangrijke stappen bij een aanbesteding:

  • Inventarisatie
  • Voorbereiding
  • Doorlopen
  • Uitvoering

Wilt u maximaal inkopen of uitbesteden met een minimale inspanning? Wilt u gebruik maken van de deskundigheid uit de arbeidsbemiddeling? Wilt u zich tijdens de uitbesteding kunnen blijven focussen op uw core-business? 

Tenderbegeleiding door HR Flex Advies is dan uw oplossing!

Wij werken, samen met u, aan de beste kansen en professionalisering van uw samenwerking met een arbeidsbemiddelaar. De aanbieders worden optimaal uitgedaagd om hun offerte en dienstverleningsplan optimaal te laten aansluiten op uw vraag. En meer! Zo ook voor producten en diensten met een toekomst. Immers, de arbeidsbemiddelaar moet kunnen anticiperen op niet alleen uw huidige behoefte maar ook uw onderliggende behoefte en uw toekomstige behoefte. 

Na de inkoop van flexibele arbeid werken wij, samen met u, desgewenst aan de optimalisatie van het inleenproces gedurende uw bedrijfsvoering.

Door de expertise van een professional in de arbeidsbemiddeling in te zetten, ontvangt u met voorkennis praktisch advies over alle verbeteringen die uw arbeidsbemiddelaar (pro actief) kan doorvoeren. Alles met een gezamenlijk doel; excelleren in kwalitatieve en operationele performance, zodat ook uw klant continu een ultieme klantbeleving heeft.


 

Professionele voorkennis waar u en uw klanten de vruchten van plukken!