Samenwerkingen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ing. J.G.H. (Jos) Jurrius QC

Qualified financial en accounting specialist, 14 jaar zelfstandig ondernemer, 25 jaar werkzaam in accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

Mijn passie ligt in het vertalen van organisatie doelstellingen naar operationele activiteiten (hands-on) en bijdrage leveren aan de (winst)ontwikkeling van de onderneming. In de basis zorgdragen voor een betrouwbare administratie en op het snijvlak van ICT en productie informatie vertalen naar passende management tools en BI. Pro-actief, zoek verbinding met collega's, denk als entrepreneur, kansen signaleren of creëren en met een eigen aanpak omzetten in resultaten. In een dynamische omgeving voel ik me het beste thuis.

Met meer dan 15 jaar ervaring als team- en controle-leider accountancy en business consultant voor ondernemers heb ik veel mensenkennis opgedaan, fungeer als stevig gesprekspartner, kan kleine teams aansturen en coachen en schakel makkelijk tussen verschillende disciplines, niveaus en externe partijen als belastingdienst, bank en accountant.
Ik beschik sterke affiniteit met automatisering en implementatietrajecten en over een brede kennis van AO/IC, grootboek, jaarrekeningen, belastingen en subsidies.

Blijvend toegevoegde waarde, analytisch, nauwgezet, integer, overtuigend, resultaatgericht, flexibel, pragmatisch, creatief en oplossingsgericht denker.

HOFAM Qualified controller - NIVE Data analyse voor controllers - HAS Bedrijfskunde

D.D.M. (Diana) Monsauret ADR.MED, MfN

Ruim 20 jaar kennis op het gebied van bedrijfskundig en strategisch HRM: strategische besluitvorming, sociaal- en personeelsbeleid, veranderprocessen, groepsdynamica, transactionele analyse en conflicthantering.

Mijn vak is mijn passie. Als HR-business manager voor een corporate in de arbeidsmarktsector heb ik 18 jaar met vele midden- en kleinbedrijven en corporates samengewerkt, sectorbreed en met alle hiërarchische lagen. Ik ben een generalist op het gebied van mens en organisatie: met als niche transitiemanagement in de context van strategische personeelsplanning, procesoptimalisatie en het verandervermogen. Hiertoe heb ik kennis van een georganiseerd en onderscheidend HR-instrumentarium. Ik ben een stevige doch organisatie sensitieve gesprekspartner. Een sparringpartner pur sang die ieders talent waarde geeft.

Mijn vakinhoudelijke - en praktijkkennis deel ik met scale-ups, mkb-ers, in de zorgsector en met gemeentelijke uitvoeringsdiensten. Mijn bedrijfskundige visie voedt zich in de praktijk met lean performances.
Mijn advies is integer en mijn handelen is pragmatisch. Ik heb een open blik en voer zonder aannames een oplossingsgerichte dialoog. Transities leiden tot veel schurende belangen en conflicten, intern en extern. Alle ervaringen en kennis heb ik constructief vernieuwd in mijn trainingen en coachtrajecten. Als erkend registermediator arbeid en organisatie  houd ik mijn kennis geactualiseerd door permanente educatie, interim HR-opdrachten voor de aansluiting met de praktijk en casuïstiek als conflictadviseur.

MfN Mediation - HBO Systemisch transitiemanagement en Leiderschap - HBO P&O - GSG Economisch Lyceum Privaatrecht en Economie