Op koers met je talent!

Loopbaanadvies en -coaching.


Kies voor je geluk en neem regie.

“Wat als het werkgeluk met je baan niet meer voelbaar is?”

Je ervaart wellicht zorgen om het gebrek aan plezier in je werk, op je werk of door je werk. En je staat voelbaar op het midden van een kruispunt. Wat nu?

Misschien wil je binnen je vakgebied verder ontwikkelen, overstappen naar een andere functie, overstappen naar een andere branche of wellicht denk je eraan om als zelfstandig professional verder te gaan. Je wilt in ieder geval verder groeien en ballast van je schouders gooien, maar hoe en welke kansen heb je?

En wat als je het gevoel hebt dat je baan in gevaar kan komen door bijvoorbeeld een reorganisatie of dreigend ontslag? In alle gevallen is het goed om voorbereid te zijn op de toekomst.

Loopbaanadvies en/of -coaching kan je helpen het juiste plan te trekken en je kracht te versterken.

 

“Zijn jouw talenten, kennis en kunde nog passend op de huidige arbeidsmarkt?”

Er zijn allerlei redenen denkbaar om even stil te staan bij je huidige werk. Immers, een loopbaan is altijd werk in uitvoering.

Echter, het gaat niet altijd om functioneren alleen. Krijg je bijvoorbeeld nog voldoende energie van je werk? Voel je je ondergewaardeerd? Zit je wel op de juiste plek? Heb je het gevoel dat je ambities niet waar mag of kan maken? Heb je ambities die je écht vervuld zou willen zien? Zou je gebaat zijn bij een opleiding of bijscholing? Is er een reorganisatie op komst waardoor je functie verandert of je ontslagen dreigt te worden? Zijn er persoonlijke omstandigheden die van invloed zijn op je gewenste loopbaan?

Een onafhankelijke, professionele loopbaanprofessional denkt met je mee over je toekomst. Zo’n gesprek kan heel veel duidelijkheid geven. Bovendien wijst de loopbaancoach je op mogelijkheden waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht.

Loopbaanbegeleiding helpt je te zien welke mogelijkheden je hebt; op basis van wie  jij bent, wat jij kan en wat jij wilt!

De loopbaancoach van Respect 4Talent is tevens HRM Adviseur strategische personeelsplanning en heeft daarmee:

  • Duidelijk zicht op de benodigde human resources die werkgevers nodig hebben.
  • Functionele en oprechte sensitiviteit over wat nodig is om je lenig te krijgen, zodat je zelf krachtig kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen.
  • Passende interventies, zodat je zelf meer sturing behoud over het verloop van je loopbaan.
  • Een helder inzicht hoe je meer inzicht in jouw organisatie en je eigen functioneren daarbinnen krijgt: Wat zijn mijn talenten, competenties en vaardigheden en waar liggen mijn ontwikkelpunten?
  • Kennis over effectieve ontwikkeling. Hiermee wordt duidelijk waar je naartoe kunt werken, met welke opleiding, begeleiding en welke type coaching daarbij nodig zijn.
  • Kennis van alle nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
  • De beschikking over inzichtelijke testen, praktische instrumenten en leerzame methodieken.

Samen zetten we jouw concrete kansen op een rij en vertalen we het naar een praktisch loopbaanadvies.


Loopbaanzelfsturing; op koers met je talent!

“Investeren in jezelf door goed naar jezelf te kijken en jezelf écht te zien.”

Als loopbaanprofessional bij Respect 4Talent en met ruim 20 ervaring in de arbeidsmarktsector, door permanente educatie en als ervaringsdeskundige kan ik je écht verder helpen. Neem gerust contact op, ik sta je graag telefonisch of tijdens een vrijblijvend en kosteloos (online) kennismakingsgesprek te woord. Wacht dus niet langer en neem regie over je eigen loopbaan, over je eigen leven. 

Graag tot ziens, Diana Monsauret-Jurrius, MfN.